top of page

Je bent als promovendus je promotie onderzoek aan het afronden. Het einde is in zicht! Maar dat boekwerk, hoe gaat dat eruit zien? Zo vaak zul je nog niet eerder een boek hebben uitgebracht. Waarschijnlijk ben je op mijn pagina terecht gekomen, omdat je werd aangetrokken door de aquarellen die ik maak. Het klopt dat deze op de voorkant van je proefschrift kunnen prijken! Dat vind ik toevallig erg leuk om te doen en een passend beeld is een mooie kers op de taart.

Hoe gaat dat in zijn werk? Rechtsonderin kun je mij een bericht sturen, laat me weten wanneer je ongeveer verwacht dat je tekst naar de leescommissie gaat, of je al een vormgever voor het binnenwerk op het oog hebt of dit zelf wilt doen en of je al een drukker hebt gevonden. Ook hoor ik graag op welk vakgebied je promoveert en wat je onderwerp is. We maken dan een belafspraak, waarin we even kennismaken en ik alvast een indruk kan krijgen van jouw ideeen. Aan de hand van dit gesprek kan ik vaak al een prijsopgave doen. Over het algemeen geldt het volgende:

Een cover, enkelvoudige illustratie met titel opmaak, inclusief boekenlegger: 385 euro ex. btw. Een cover met meerdere illustraties voor de hoofdstukken (een close-up of elementen uit de hoofdillustratie) met boekenlegger: 470 euro ex. btw Een cover met meerdere illustraties voor hoofdstukken, inclusief opmaak hoofdstukpagina's, inclusief boekenlegger: 565 - 655 euro ex. btw. Kies je het meest uitgebreide pakket, dan werk ik rechtstreeks samen met de vormgever die de layout van het binnenwerk opmaakt en optioneel met de drukker. Op die manier klopt het complete plaatje van het boek en kun jij je richten op de rest. We betrekken je bij belangrijke keuzes, maar je hoeft niet contactpersoon te zijn tussen drukker, vormgever en illustrator. Makkelijk toch? De prijs voor dit totaal pakket verschilt, maar zal liggen tussen 1065 en 1365 euro ex. btw.

bottom of page