Geboortekaartje ontwerpen

Voor jullie maak ik met plezier een geboortekaartje waar de liefde vanaf spat! Naast een compleet nieuwe tekening, kan je ook voor de light variant kiezen:  mijn Prefab  geboortekaartje. Dat wil zeggen, een min of meer kant en klaar ontwerp, waar jullie kleine wijzigingen in aan kunnen brengen, zoals het formaat van de kaart, kleuren, lettertype en spetters/stippen oftewel, kleine illustraties aan de binnenzijde.

Prefab €175

Inclusief een geboorteposter van het ontwerp. Exclusief drukkosten en extra's, zoals enveloppen en sluitstickers met een illustratie naar keuze.

Extra illustraties of grotere aanpassingen (altijd in overleg) + €29 / €49

Nieuw €349

Uniek ontwerp, speciaal voor jullie kleine. Inclusief een geboorteposter van de illustratie, met of zonder naam / datum. Exclusief drukkosten en extra's, zoals enveloppen en sluitstickers.

Inclusief een geboorteposter met naam en/of datum

sluitsticker
sluitsticker

Diverse stickers (geen keuze: vlinders, poezen en vogels) 100 stuks voor €17,50 Gepersonaliseerd (max 4 verschillende): 100 stuks voor €28

press to zoom
enveloppen
enveloppen

Keuze uit allerlei stempels! De enveloppen zijn van bruin gerecycled papier, stevig. Mijn favorieten. 100 stuks voor €30

press to zoom
Meer weten of aanvragen?
Voorkeur voor een prefab kaart?
Formaat
Extra's (optioneel)

Bedankt! Ik neem spoedig contact met jullie op

A4 Konijn Vers v1_edited.png