top of page

Geboortekaartje ontwerpen

Jullie zijn hier terecht gekomen, omdat mijn stijl aansprak en jullie op zoek zijn naar een bijzonder geboortekaartje, niet te standaard, niet te zoetsappig, maar ook weer niet te robuust. Misschien overwegen jullie om iets helemaal op maat te laten maken of hebben jullie een illustratie van mij gezien die meteen tot de verbeelding sprak. In beide gevallen ben ik jullie man 

Prefab €200

Een ontwerp met een van mijn illustraties, aangepast naar jullie wensen (lettertype, formaat, kleuren, spetters aquarel). Optioneel een geboorteposter A3 formaat voor €40 extra. 

Exclusief drukkosten en extra's, zoals enveloppen en sluitstickers.

Extra illustraties of grotere aanpassingen (altijd in overleg) + €29 / €49

Nieuw vanaf €350

Een nieuw ontwerp met een aquarel illustratie voor mij, speciaal voor jullie! Dat is niet "zomaar" een geboortekaartje, maar een kunstwerk om deze spannende nieuwe wending in jullie leven te vereeuwigen. Je krijgt namelijk het originele aquarel erbij, geschilderd op handgeschept 300 gram Winsor & Newton hot pressed papier. 

 

Optioneel kun je ook nog kiezen voor een geboorteposter A3 formaat voor €40 extra.

Exclusief drukkosten en extra's, zoals enveloppen en sluitstickers.

Indicatie drukkosten:

Kijk op www.peterprint.nl. Ik reken een marge van €30 op de drukkosten van de kaarten, voor het uit handen nemen van spik en span printwerk. De kaarten worden rechtstreeks van de online drukker naar jullie gestuurd. 

bottom of page