top of page

zo 28 jan

|

spruyt &Ko

Watercolour Workshop

Maak je eigen natuur-illustratie! In drie uur leer je de basics van schilderen met aquarelverf en ga je aan de slag met je eigen natuur-illustraties. Dierenvriend? Plantentante? Of toch een duidelijke veggielover? Kies je thema en ik help je op weg. Kosten: €45,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Watercolour Workshop
Watercolour Workshop

Tijd en locatie

28 jan 2018, 13:00 – 16:00

spruyt &Ko, Zadelstraat 41, 3511 LS Utrecht, Nederland

Gasten

Over het evenement

Alle tekenniveau's zijn welkom. Voor de beginnende tekenaars heb ik kant en klare tekeningen op aquarelpapier. Mijn aanpak is leren te doen. Je krijgt persoonlijke tricks en tips, omdat iedereen iets anders heeft om te leren. Daarnaast is "mijn stijl" het uitgangspunt, luchtig en kleurrijk.

Inbegrepen:

Materialen

Koffie, thee, lekkers

Een zakje met leuks en, ik verklap, een waterbrush!

Tot slot, een aanbieding! Deelnemers aan de workshop krijgen korting op mijn DIY watercolour box. Inhoud: een mooi setje van 12 aquarelnapjes, penseel, drie kleurplaten. Normale prijs voor de box is €42,-, voor deelnemers € 35,-. Kijk in mijn webshop voor details. Geef bij je aanmelding aan dat je er een DIY box bij wilt en dan neem ik deze voor je mee naar de workshop. Afrekenen ter plekke met pin of contant.

Tickets

  • Workshop 28 januari Utrecht

    Workshop in Utrecht bij Spruyt & Ko op zondag 28 januari 2018, van 13:00 tot 16:00 uur. Inclusief koffie, thee, wat lekkers en een goodiebag met, ik verklap, een waterbrush!

    € 45,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page