top of page

za 05 okt

|

Koningslaan 1

Wander + Watercolor Workshop | De Boomklever Amelisweerd Utrecht

Samen met natuurgids Mirjam van De Boomklever gaan we de natuur in en daarna aquarelleren. Want, ga je niet anders kijken als je meer weet over wát je precies ziet? Verwondering is de beste basis voor een mooie natuur-illustratie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wander + Watercolor Workshop | De Boomklever Amelisweerd Utrecht
Wander + Watercolor Workshop | De Boomklever Amelisweerd Utrecht

Tijd en locatie

05 okt 2019, 12:45 – 17:00

Koningslaan 1, Koningslaan 1, 3981 HD Bunnik, Nederland

Gasten

Over het evenement

 Er is weer een nieuwe natuur aquarel workshop met Veer illustratie en De Boomklever. 

Na een succesvolle eerste gezamenlijke workshop in het prachtige Amelisweerd vindt nu de tweede plaats op zaterdag 5 oktober. We maken een wandeling waarin je leert over planten en beesten. Hopelijk doe je tijdens dit eerste deel veel inspiratie op, want daarna strijken we neer in het mooie voormalige koetshuis in Amelisweerd om je eigen natuur illustratie met aquarel te maken.  

Je leert  anders kijken naar de wondere wereld van de natuur. We staan stil en ervaren wat er allemaal in het bos te zien is, de eerste tekenen van de herfst. Wat groeit er? Wat ruik je? Hoe valt het licht en welke patronen zie je? We maken een wandeling waarin we verschillende natuur- en tekenopdrachten gaan doen. Na een pauze met koffie en taart in het prachtige oude koetshuis, wat nu een atelier is, gaan we de natuur op papier zetten. 

Met aquarel wel te verstaan. Écht en zorgvuldig kijken komt goed van pas wanneer je iets gaat natekenen of schilderen.

Ook leent het transparante en vrije karakter van aquarel zich goed om natuur dingen vast te leggen.

Tekenervaring is handig, maar geen pré. Tijdens de workshop leer je hoe je het water laat werken en hoe je een aquarel opbouwt. Natuurlijk proberen we te gebruiken wat we tijdens de wandeling tegen komen. Neem een fotocamera mee en trek makkelijke kleding en goede schoenen aan. Regen voorspelt? Regenjas mee! Kosten zijn inclusief drinken, taart en een goodiebag met o.a. een boekje aquarel basics à la Veer. Prijs: €59 Tijd: 12:45 - 17:00 uur https://www.natuurbelevingdeboomklever.nl/

Tickets

  • Wander Watercolor Workshop

    Een wandeling met aquarel workshop op het gevarieerde landgoed Amelisweerd, naast Utrecht. We starten en eindigen in een atelier in het voormalig koetshuis. Locatie wordt nog doorgegeven. Neem regenkleding mee. Controleer na afloop op teken.

    € 59,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page