vr 02 mrt. | Veer illustratie

Watercolour Workshop Delft

Maak een natuur-illustratie met aquarel! In drie uur leer je de basis van schilderen met aquarel en ga je aan de slag met je eigen natuur-illustraties. Dierenvriend? Plantetante? Of meer een veggielover? Kies je thema en ik help je op weg. In Delft, locatie wordt nog bekend gemaakt... Kosten: €45,-
Registratie is afgesloten
Watercolour Workshop Delft

Tijd en locatie

02 mrt. 2018 10:00 – 13:00
Veer illustratie, Julianalaan 63A, 2628 BC Delft, Nederland

Over het evenement

Alle tekenniveau's zijn welkom. Voor de beginnende tekenaars heb ik kant en klare tekeningen op aquarelpapier. Mijn aanpak is leren te doen. Je krijgt persoonlijke tricks en tips, omdat iedereen iets anders heeft om te leren. Aquarel is licht en luchtig en het is de kunst om zoveel mogelijk water het werk te laten doen.

Inbegrepen:

Materialen

Koffie, thee, lekkers

Een zakje met leuks en, ik verklap, een waterbrush!

Tot slot, een aanbieding! Deelnemers aan de workshop krijgen korting op mijn DIY watercolour box. Inhoud: een mooi setje van 12 aquarelnapjes, penseel, drie kleurplaten. Normale prijs voor de box is €42,-, voor deelnemers € 35,-. Kijk in mijn webshop voor details. Geef bij je aanmelding aan dat je er een DIY box bij wilt en dan neem ik deze voor je mee naar de workshop. Afrekenen ter plekke met pin of contant.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Workshop 28 januari Utrecht
  €45
  €45
  0
  €0
 • Watercolour Workshop Delft
  €45
  €45
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement